Lähetystyö

PIIRIT - Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

LÄHETYSPIIRI

Lähetyspiiri kokoontuu joka toinen torstai klo 13.00-14.30 seurakuntatalolla. Syksyn lähetyspiirikerrat ovat 3.9., 17.9. vieraana Inkeri Vyyryläinen kuurojen lähetyksestä, 1.10., 15.10., 29.10., 12.11., 26.11. vieraana Liisa Halme Mauritaniassa toimivasta Aavikon Ruusu nimisestä kehitysapujärjestöstä ja 10.12. .

HANNA-PIIRI

Piiri kokoontuu joka toinen torstai klo 18-20.30 seurakuntatalon nuorisotilassa.

Syksyn kerrat ovat: 10.9., 24.9., 8.10., 22.10., 5.11., 19.11., 3.12. ja 17.12

Kokoontumisissa keskustellaan ja rukoillaan naisten kesken. Piiri seuraa Medialähetysjärjestö Sanansaattajien naisten parissa tehtävää Hanna-työtä Indonesiassa.Vapaaehtoisen kahvirahan voi antaa Indonesiassa lähetettävien hengellisten radiolähetyksien tukemiseen

 

Yhteyshenkilö Marja Laaksonen

 

PUNAINEN LANKA

Käsityöpiiri tai -iltama järjestetään joka toinen viikko perjantaisin seurakuntatalon nuorisotilassa. Ajatuksena on kierrättää vanhaa materiaalia luovalla tavalla ja samalla rentoutua käsillä tehdessä yhdessä muiden seurassa. Mukana voi tulla koska vaan. Osa materiaaleista löytyy paikan päältä mutta omaakin voi ottaa mukaan. Käsitöitä voi valmistaa omaksi iloksi tai lähetystyön hyväksi. Tervetuloa!

Punainen lanka kokoontuu keväällä  joka toinen perjantai klo 18.00-20.30 srk:n nuorisotilassa. Syksyn Punaiset langat 4.9., 18.9., 2.10., 30.10., 13.11., 27.11.

Käsitöissä opastaa Kirsti Numminen ja Minna Salo

 

LÄHETYSTILAISUUKSIA JA TAPAHTUMIA

 

Jurtta saapuu Auraan! Viikolla 43 Auran seurakuntatalolla saa tutustua lähetysyhdistys Kylväjän työhön ja Mongolialaiseen elämäntapaan oikeassa jurtassa. Näyttelyajat lapsille ja nuorille sovitaan päiväkotien ja koulun kanssa. Aikuisille tarjoutuu mahdollisuus tutustua näyttelyyn mm. kultaiseniän kerhossa, perhekerhossa ja Hannapiirissä. Tiedustelut katja.laaksonen@evl.fi

AURAN SEURAKUNNAN NIMIKKOLÄHETYSTYÖ               

 

ITÄ-SIPERIA

Syksyllä 2015 Kylväjä on aloittamassa Venäjän federaation Sahan tasavallassa Jakutiassa yhteistyötä Inkerin kirkon kanssa. Auran seurakunta tukee lähetystyöntekijä Samuel Laukkasta evankeliointityössä jonka tavoitteena on uuden Inkerin kirkon seurakunnan perustaminen. Samuel on kotoisin Kiteeltä ja koulutukseltaan diplomi-insinööri. Aikaisemmin hän on työskennellyt lyhyitä jaksoja lähetystyössä Israelissa ja Espanjassa. Lisää tietoa Kylväjän työstä Itä-Siperiassa löytyy täältä
                    

INTIA

Seurakunta tukee käännös- ja lastenraamattuhankkeita Intiassa Suomen Pipliaseuran kautta. Pipliaseura on osallisena raamatunkäännöstyössä jota tehdään yksin Intiassa yli 70 kielelle. Lisää tietoa Intian työstä löydät täältä. 

 

MAURITANIA

Auran seurakunta tukee Suomen lähetysseuran kummitoiminnan kautta tyttöjen koulutusta Mauritaniassa. Mauritania on suurelta osin Saharan autiomaata. Vettä on niukasti ja sen kantaminen kaivoista on tyttöjen tehtävä. Kotitöiden paljous onkin huomattavin syy tyttöjen koulunkäynnin keskeytymiseen. Kummiohjelman puitteissa 1050 mauritanilaista tyttöä saa mahdollisuuden koulunkäynnin jatkamiseen.

 

 

MITÄ VOIT TEHDÄ LÄHETYSTYÖN HYVÄKSI?

- Voit rukoilla nimikkokohteidemme puolesta

- Voit osallistua lähetystilaisuuksiin

- Lahjoita leivontatarvikkeita ja ruokatarvikkeita lähetyslounaalle ja vapun munkinpaistotalkoisiin.

- Voit osallistua vapaaehtoisena lähetystilaisuuksien kahvin keittämiseen

- voit tulla mukaan käsityöiltoihin

- voit tukea lähetystyötä taloudellisesti lähetystilaisuuksien kolehdein, sytyttämällä kirkon lähetyskynttelikköön kynttilän, ostamalla myyjäisistä lähetystyön tuotteita tai tilisiirrolla:


Tilinumero on 501453-420207. Jos haluat tukea jotain tiettyä nimikkokohdetta voit käyttää kullekin kohteelle varattua viitenumeroa ja kirjoittaa kohteen nimen tilisiirron viestikenttään.

 

ProjektiViiteNimi
     
Intian raamatunkäännöstyö               550                   Intia-raamattutyö

 

 

 

 Linkkejä lähetysjärjestöihin

https://www.mission.fi/                       Suomen Lähetysseura
http://www.pipliaseura.fi/                  Suomen Pipliaseura
http://www.sansa.fi/                          Radiolähetysjärjestö Sanansaattajat ry
http://www.kylvaja.fi/                        Evankelisluterilainen Lähetysyhdistys Kylväjä
http://www.sley.fi/                             Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys,
http://www.slef.fi/                              Svenska Lutherska Evangeliföreningen i Finland.
http://www.fin.om.org/                      Operaatio Mobilisaatio
http://www.merimieskirkko.fi/            Merimieskirkko