Hallinto

Soukka Ilkka
Varjonen Eija

Auran seurakunnan kirkkoneuvosto vuosina 2019-2020

Torsten Sandberg. Kirkkoherra. Pj.
Leena Hafren. Vpj.                                           (Henk.koht varajäsen  Marja Laaksonen)
Eija Varjonen                                                      (Henk.koht varajäsen  Maj-Len Heikka)
Eila Saari                                                              (Henk.koht varajäsen  Jenni Mäkilä)
Kirsti Numminen                                              (Henk.koht varajäsen  Anna-Liisa Ääri)
Netta Nieminen                                                  (Henk.koht varajäsen  Helinä Mäkelä )
Tommi Pasto                                                       (Henk.koht varajäsen Markku Laaksonen)

Marko Valkama                                                  (Henk.koht varajäsen  Ilkka Leino)
Kaija Mäki                                                            (Henk.koht varajäsen  Hillka Kartimo-Heikka)
Ilkka Soukka                                                       (Henk.koht varajäsen  Harri Laine)

Diakoniatyön johtokunta  2019-2022

Eila Saari, puheenjohtaja  (Varajäsen Anneli Malmi)
Anna-Liisa Ääri, varapuheenjohtaja   (Varajäsen Outi Leino)
Helinä Mäkelä (Varajäsen Leena Nenonen)
Sylvi Silander  (Varajäsen  Eija Varjonen)
Ari Vilén  (Varajäsen Matti Pukkila)
Ilkka Soukka  (Varajäsen Ilkka Leino)
Jani Mäkilä (Varajäsen Timo Isotalo)

Lähetystyön johtokunta  2019-2022

Marja Laaksonen, puheenjohtaja  (Varajäsen Jenni Mäkilä)
Hannu Salminiitty, varapuheenjohtaja  (Varajäsen Jouko Kattelus)
Anneli Malmi  (Varajäsen Katja Laaksonen)
Kirsti Numminen  (Varajäsen Lea Lehtonen)
Rauni Jokinen  (Varajäsen Ari Vilén)

Kirkkoneuvoston pöytäkirjat  2019-

Kirkkovaltuuston pöytäkirjat 2019-

Kirkkoneuvoston ja ja kirkkovaltuuston vuotta 2019 edeltäviin pöytäkirjoihin voi tutustua kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina (Ma 09-12; Ti 09-12 ja To 12-15) tai muina sovittuina aikoina.