Hallinto

Auran seurakunnan kirkkovaltuusto vuosina 2015-2018. Hallintokausi 2017-2018.

Outi Leino      pj.
Ari Vilen         vpj.
Jarmo Arvola
Leena Hafrén
Timo Isotalo
Pekka Kalmi
Kaija Mäki
Taina Mäkinen
Eila Saari
Taru Sahla
Sylvi Silander
Ilkka Soukka

Seija Suominen
Juho Uusitalo
Irmeli Virtanen

Kirkkovaltuuston vuoden 2015 pöytäkirjoihin pääset tutustumaan tästä linkistä.

Auran seurakunnan kirkkoneuvosto vuosina 2017-2018

Torsti Äärelä. Kirkkoherra. Pj.
Leena Hafren. Vpj.                                           (Henk.koht varajäsen  Minna Anttonen)
Jarmo Arvola                                                      (Henk.koht varajäsen  Pekka Kalmi)
Timo Isotalo                                                        (Henk.koht varajäsen  Arvo Laakso)
Kaija Mäki                                                            (Henk.koht varajäsen  Kirsti Numminen)
Taina Mäkinen                                                   (Henk.koht varajäsen  Terttu Loukonen)
Taru Sahla                                                            (Henk.koht varajäsen Lea Lehtonen)

Seija Suominen                                                  (Henk.koht varajäsen  Sylvi Silander)
Irmeli Virtanen                                                  (Henk.koht varajäsen  Leila Isotalo)
Juho Uusitalo                                                      (Henk.koht varajäsen  Ismo Litva)

Auran seurakunnan hallintokunnat (Valtuusto, neuvosto ja johtokunnat)

Kirkkoneuvoston pöytäkirjat  2018-

Kirkkovaltuuston pöytäkirjat 2018-

Kirkkoneuvoston ja ja kirkkovaltuuston vuotta 2018 edeltäviin pöytäkirjoihin voi tutustua kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina (Ma 09-12; Ti 09-12 ja To 12-15) tai muina sovittuina aikoina.

Johtokuntien pöytäkirjat  2015-