Hallinto

Auran seurakunnan kirkkovaltuusto vuosina 2015-2018. Hallintokausi 2017-2018.

Outi Leino      pj.
Ari Vilen         vpj.
Jarmo Arvola
Leena Hafrén
Timo Isotalo
Pekka Kalmi
Kaija Mäki
Taina Mäkinen
Eila Saari
Taru Sahla
Sylvi Silander
Ilkka Soukka

Seija Suominen
Juho Uusitalo
Irmeli Virtanen

Kirkkovaltuuston vuoden 2015 pöytäkirjoihin pääset tutustumaan tästä linkistä.

Auran seurakunnan kirkkoneuvosto vuosina 2017-2018

Torsti Äärelä. Kirkkoherra. Pj.
Leena Hafren. Vpj.                                           (Henk.koht varajäsen  Minna Anttonen)
Jarmo Arvola                                                      (Henk.koht varajäsen  Pekka Kalmi)
Timo Isotalo                                                        (Henk.koht varajäsen  Arvo Laakso)
Kaija Mäki                                                            (Henk.koht varajäsen  Kirsti Numminen)