Kirkolliset ilmoitukset

Tältä sivulta voit lukea aina uusimmat kirkolliset ilmoitukset.

Auran seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

ajalla 11.08.2017-20.08.2017

Su 13.8. klo 10 Messu kirkossa. Juha Hekkala, Kähkönen.

Ti 15.8. Päiväkerhot alkavat. Avoin perhekerho alkaa pe 25.8. klo 9.30-11.

Ti 15.8. klo 18 Kotiseurat lähetyksen merkeissä Eliina ja Sauli Uusitalolla (Oinasvuorentie 94, Aura). Mukana Annu Kyöstilä-Santos ja Ari Malmi.

Su 20.8. klo 10 Messu kirkossa. Äärelä, Kähkönen.

Su 20.8. klo 18 Lähetyksen kesätapahtuma Prunkkalan Poikettavassa. Tule nauttimaan kesäillasta ja pöydän antimista ja kuulemaan ajankohtaisia lähetysuutisia. Mukana tapahtumassa Anne ja Juha Ijäs Suomen Lähetysseurasta. Kolehti lähetystyön hyväksi. Lämpimästi tervetuloa!

Virasto avoinna: ma ja ke klo 9-12, to klo 12-15. puh. 040 544 8124.

Tietoa tulevasta seurakuntaretkestä:

Auran srk järjestää retken Nurmijärven Kivi-juhlille pe 18.8. Suuntaamme aamuvarhain kohti Siuntiota. Aloitamme päivän hartaudella Siuntion kirkossa kirkkoherra Ismo Turusen johdolla, käymme Charlotta Lönnqvistin haudalla ja suuntaamme Fanjunkarsiin. Lounaan jälkeen käynti Kiven syntymä-kodissa, jatkamme kuolin-mökin ja haudan kautta Nurmijärven kirjaston Kivi-saliin. Matkataan takaisin Palojoelle ja Taborinvuoren maisemiin. Bussimatkan aikana pientä luennointia mm. Kiven uskonnollisesta maailmasta. Päivän päättää vuoden 2017 Kivi-juhlien produktio eli näytelmät Kihlaus & Yö ja päivä. Matkan hinta (sis. kuljetuksen, lounaan ja lipun illan näytökseen) 50 €. Ilmoittautuminen retkelle ja lisätietoja: khra Äärelä: 040 589 56 82 tai sähköpostitse: torsti.aarela@evl.fi Lisätietoja retkestä kotisivuillamme.