Kirkolliset ilmoitukset

Tältä sivulta voit lukea aina uusimmat kirkolliset ilmoitukset.

Auran seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

ajalla 27.11.-06.12.2020

Poikkeusoloissa ensisijainen tiedotuskanava on kotisivut.

Noudatamme seurakunnassamme piispojen suositusta, että tilaisuuksissa jatkossakin noudatetaan viranomaisohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja henkilömäärä 1.8. jälkeenkin suhteutetaan 1-2 metrin turvavälein tilaan sopivaksi.

Auran seurakunnassa tämä tarkoittaa rajoituksia: kirkko 125 ja srk-talo 40 hlöä.

Koronaviruksen takia noudatamme turvavälejä, turvaohjeistuksia sekä maskisuositusta. Toivotaan oman maskin käyttöä.

Perinteiset adventtimyyjäiset peruttu korona-aikana.

Pe 27.11. klo 9.30-11 Avoin perhekerho srk-talolla.

Su 29.11. klo 10 I adventin juhlamessu kirkossa. Sandberg, Söderlund ja Kähkönen. Ehtoollisenvietto erityisjärjestelyin. Osallistujarajoitus 130 henkeä. Välitetään striimattuna, linkki kotisivuilla.

klo 14 Vieraana Liedon kirkkoherra Risto Leppänen. Jutustelua musiikin lomassa. Anneli Roozbehan haastattelee Leppästä. Nauhoitettu lähetys Auran seurakunnan YouTube-kanavalla. Linkki kotisivuilla.

klo 18 Perinteinen adventtiajan konsertti Auran srk-talolla.

Katariina Lehtinen, huilu ja Iina Kivimäki harppu, flyygeli ja laulu. Vapaa pääsy.

Osallistujarajoitus 40 henkeä. Konsertti striimataan, linkki kotisivuilla.

To 3.12. klo 13-14.30 Kultaisen iän kerhon joulukahvit srk-talolla. Auran Martat mukana.

klo 18-20 Toivo naisille -piiri srk-talon nuortentilassa.

Pe 4.12. klo 9.30-11 Avoin perhekerho srk-talolla. Puurotarjoilu ja kahvit.

klo 12.30-14 Keva-kerho srk-talolla. Uunilinnun kerholaiset. Pikkujoulut.

Su 6.12. klo 10 Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus kirkossa. Sandberg, Söderlund. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeleseremonia sankarihaudoilla ja karjalaan jääneiden muistopaadella. Seppeleenlaskuvuorossa Auran karjalaiset.

Hautaan siunattu: Pirkko-Liisa Isotalo 91v, Hanna-Maria Holppi 64v

Kastettu: Lotta Ester Aleksandra Suonpää

Virasto avoinna: ma klo 9-12, to klo 12-15. puh. 040 544 8124.

Auran seurakunta 1917-2017 –kirjaa myytävänä kirkkoherranvirastossa  aukioloaikoina.

Kirjan hinta 35 €.