Jumalanpalvelusten toteutus poikkeusoloissa.

Jumalanpalvelusten toteutus poikkeusoloissa Auran seurakunnassa.

Jumalanpalvelukset toteutetaan tästä lähtien poikkeusjärjestelyiden vallitessa. Kaksi seuraavaa Jumalanpalvelusta pidetään seurakuntatalolla ja niihin osallistuvat vain niiden toteuttajat eli pappi, kanttori ja suntio. Jumalanpalvelus välitetään seurakuntalaisille verkon välityksellä.

"Kukin seurakunta hoitaa videostriimaukset käytettävissään olevilla keinoilla, ja jumalanpalvelusten seurakunta muodostuu etäyhteyksin osallistuvista seurakuntalaisista." (Ote dokumentista "Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispat ovat 16.3.2020 antaneet seurakunnille ohjeet jumalanpalvelusten järjestämisestä koronavirusepidemian aikana.")

Seuraavat Jumalanpalvelukset pidetään:

Sunnuntai 29.03.2020 klo 10. Jumalanpalvelus joka välitetään klo 10 Auran seurakunnan Youtube-kanavan kautta. Linkki kotisivuillam-me. Sandberg ja Kähkönen. Pappi tavattavissa srk-talolla klo 11:30-14.

Sunnuntai 05.04 klo 10. Jumalanpalvelus joka välitetään Youtube-kanavan kautta nauhoitteena. Sandberg ja Söderlund. Linkki kotisivuillamme. Diakonissa tavattavissa srk-talolla klo 11-13 .

Jumalanpalvelusten jälkeen pappi tai seurakunnan työntekijä tavattavissa keskusteluja ja sielunhoitoa varten klo 11-13. Karanteenin mukaisissa oloissa elämään  velvoitettuja emme ota vastaan. Kotikäyntejä joihin voi sisältyä yksityinen ehtoollinen tehdään vain harkitusti karanteenisääntöjä kunnioittaen.

Kolehtien kerääminen

Kolehteja emme strrimatuissa tai nauhoitetuissa jumalanpalveluksissamme kanna. Voimme kuitenki välittää jumalanpalveluksen aikana ltai sen jälkeen linkin jonka kautta kolehtikohteille voidaan kerätä rahaa.

Marianpäivän 22.03.2020 kolehti Herättäjä-yhdistyksen kohteeseen.

Toimintatavoissamme noudatamme Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispojen 16.03. 2020 antamia ohjeita.

Noudatamme myös muita saamiamme ohjeita.