Retki Kivi-juhlille 18.08.2017

Koko päivän retki vuoden 2017 Kivi-juhlille.

Auran seurakunta järjestää retken Nurmijärven Kivi-juhlille perjantaina 18.08. Suuntaamme aamuvarhain kohti Siuntiota. Aloitamme päivän hartaudella Siuntion kirkossa kirkkoherra Ismo Turusen johdolla. Sitten käymme Charlotta Lönnqvistin haudalla ja suuntaamme Fanjunkarsiiin. jossa myös kello kymmenen kahvit. Päivä jatkuu Lounaan (12:30) jälkeen käynnillä Kiven syntymä-kodissa. Matka jatkuu kirjailijan kuolinmökin  ja haudan kautta Nurmijärven kirjaston Kivi-salin katsastamaan kirjailijan elämäntyöhän liittyvää näyttelyä. Sitten matkaamme pienen ruoka-, ja virkistäytymistauon jälkeen takaisin Palojoelle ja Taborinvuoren maisemiin. Bussimatkan aikana pientä luennontia mm. Kiven uskonnollisesta maailmasta. Päivän ohjelman päättää klo 19:00 alkaen vuoden 2017 Kivi-juhlien produktio eli näytelmät Kihlaus ja Yö ja Päivä. Matkan hinta (Sisältää kuljetuksen, kahvit Fanjunkarsissa, lounaan ja lipun illan näytökseen.) on 50 euroa.

Ilmoittautuminen retkelle ja lisätietoja: Khra. Äärelä: 040 589 56 82 tai sähköpostitse: torsti.aarela(at)evl.fi