Diakoniatyö

MITÄ  JA  MILLOIN ?

Diakoniatyö on monimuotoisimmillaan työtä eri ikäisten ja monessa eri elämäntilanteessa olevien ihmisten parissa. Se on lähimmäisenrakkauden osoittamista ihmisen rinnalla kulkien. Diakonian tehtävänä on myös kannustaa ihmisiä kristilliseen palvelutyöhön ja luoda keskinäistä yhteyttä ennalta ehkäisten syrjäytymistä ja eristäytymistä. Diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella asioistasi ( yksinäisyys, taloudelliset ongelmat, suru, sairaudet, työttömyys jne.) aina luottamuksellisesti ja tarvittaessa asioiden hoitamiseen pyydetään aina sinun lupa.

ASIAKKAAN KOHTAAMINEN

Diakoniatyöntekijän vastaanotolle voit tulla varaamalla ajan, joka sopii sinulle! Varmimmin tavoitat diakoniatyöntekijän puhelinpäivystysaikaan maanantaisin klo 11-13 ,mutta myös muinakin aikoina voit ottaa yhteyttä kännykän tai sähköpostin kautta.

HUOM.  KESÄ-ELOKUUN AIKANA EI DIAKONIAPÄIVYSTYSTÄ.... AIKA VARATTAVA ETUKÄTEEN!

yhteystiedot Anneli Roozbehan

sähköposti anneli.roozbehan@evl.fi

Kotikäynnit ja syntymäpäiväkäynnit sovitaan aina syntymäpäiviään viettävän kanssa etukäteen, jotta tiedät kuka on ovesi takana.

DIAKONIATYÖNTEKIJÄ VUOSILOMALLA 28.5.-2.6.2019 sekä 17.7.-16.8.2019

Syntymäpäiväkäynnit.

HUOM !  Palveleva Puhelin on valtakunnallinen auttava puhelin yhteys, jonne voit ottaa yhteyttä myösnimettömänä p. 10071 tai www.palvelevanetti.fi

KERHO- JA RETKITOIMINTA

Kerhoissa ja diakoniaretkillä on tunnelmaa ja yhteenkuuluvuutta kristillisessä ilmapiirissä. Kaikkiin kerhoihin voit tulla ilmoittamatta ja ne ovat sinulle maksuttomia. Ohjelman lisäksi juomme kahvia ja seurustellaan. Uusille seurakuntalaisille kerhot ovat mainio tilaisuus tutustua paikkakuntalaisiin.

VAPAAEHTOISTYÖ

Diakoniatyö kuuluu kaikille ! Vapaaehtoistyö on diakoniatyön ydin juttu ! Diakoniatyöntekijän rinnalla kulkee joukko innokkaita lähimmäispalvelijoita ja muita vapaaehtoisia esim. yhteisvastuukerääjiä .Voit tutustua yhteisvastuukeräykseen www.yhteisvastuu.fi Sinullakin on mahdollisuus tulla seurakuntamme vapaaehtoiseksi. Ota siis yhteyttä diakoniatyöntekijään, niin varmasti löydämme juuri sinulle sopivan tehtävän. YHTEISVASTUUKERÄYS asioissa voit kääntyä oman seurakunnan Yhteisvastuukeräyspäällikön kirkkoherra Torsti Äärelän puoleen.

Diakoniatyön johtokunta suunnittelee, toteuttaa ja arvioi diakoniatyötämme .
Diakoniatyön johtokunta