Diakoniatyö

MITÄ  JA  MILLOIN ?

Diakoniatyö on monimuotoisimmillaan työtä eri ikäisten ja monessa eri elämäntilanteessa olevien ihmisten parissa. Se on lähimmäisenrakkauden osoittamista ihmisen rinnalla kulkien. Diakonian tehtävänä on myös kannustaa ihmisiä kristilliseen palvelutyöhön ja luoda keskinäistä yhteyttä ennalta ehkäisten syrjäytymistä ja eristäytymistä. Diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella asioistasi ( yksinäisyys, taloudelliset ongelmat, suru, sairaudet, työttömyys jne.) aina luottamuksellisesti ja tarvittaessa asioiden hoitamiseen pyydetään aina sinun lupa.

 

ASIAKKAAN KOHTAAMINEN 

Diakoniatyöntekijän vastaanotolle voit tulla varaamalla ajan, joka sopii sinulle! Varmimmin tavoitat diakoniatyöntekijän puhelinpäivystysaikaan maanantaisin klo 11-13 ,mutta myös muinakin aikoina voit ottaa yhteyttä kännykän tai sähköpostin kautta.

 

HUOM.  DIAKONIAPÄIVYSTYS AJANVARAUKSELLA  KORONA- PANDEMIAN AIKANA.

yhteystiedot Anneli Roozbehan puh. 040 821 1315 sähköposti anneli.roozbehan@evl.fi

Kotikäynnit ja syntymäpäiväkäynnit sovitaan aina syntymäpäiviään viettävän kanssa etukäteen, jotta tiedät kuka on ovesi takana.

 

DIAKONIATYÖNTEKIJÄ VUOSILOMALLA  21.12.-23.12.2020

 

Syntymäpäiväkäynnit.

 

HUOM !  Palveleva Puhelin on valtakunnallinen auttava puhelin yhteys, jonne voit ottaa yhteyttä myösnimettömänä p. 10071 tai www.palvelevanetti.fi 

 

KERHO- JA RETKITOIMINTA

Kerhoissa ja diakoniaretkillä on tunnelmaa ja yhteenkuuluvuutta kristillisessä ilmapiirissä. Kaikkiin kerhoihin voit tulla ilmoittamatta ja ne ovat sinulle maksuttomia. Ohjelman lisäksi juomme kahvia ja seurustellaan. Uusille seurakuntalaisille kerhot ovat mainio tilaisuus tutustua paikkakuntalaisiin.

 

 Tietoja kerhoista             

 

Tietoja  retkitoiminnasta

 

HUOM . VARSINAIS-SUOMEN KORONATILANTEEN TAKIA JOUDUMME PERUUTTAMAAN OSA DIAKONIATYÖN JÄRJESTÄMISTÄ KERHOISTA:
SUOSITUKSEN MUKAISESTI SISÄTILOISSA SAA KOKOONTUA MAX KYMMENEN HLÖÄ  TILAISUUTTA KOHDEN   3.12.- 23.12.2020 .

VAPAAEHTOISTYÖ

HUOM. DIAKONIATYÖN VAPAAEHTOISET EIVÄT ULKOILUTA PALVELUTALON ASUKKAITA TOISTAISEKSI KORONA-VIRUS EPIDEMIAN AIKANA

HUOM. DIAKONIATYÖN VAPAAEHTOISET EIVÄT MYÖSKÄÄN TEE KOTONA KÄYNTEJÄ TOISTAISEKSI KORONA-VIRUS EPIDEMIAN AIKANA

Diakoniatyö kuuluu kaikille ! Vapaaehtoistyö on diakoniatyön ydin juttu ! Diakoniatyöntekijän rinnalla kulkee joukko innokkaita lähimmäispalvelijoita ja muita vapaaehtoisia esim. yhteisvastuukerääjiä .Voit tutustua yhteisvastuukeräykseen www.yhteisvastuu.fi Sinullakin on mahdollisuus tulla seurakuntamme vapaaehtoiseksi. Ota siis yhteyttä diakoniatyöntekijään, niin varmasti löydämme juuri sinulle sopivan tehtävän.

YHTEISVASTUUKERÄYS asioissa voit kääntyä oman seurakunnan Yhteisvastuukeräyspäällikön kirkkoherra Torsti Äärelän puoleen.

 

Diakoniatyön johtokunta suunnittelee, toteuttaa ja arvioi diakoniatyötämme .
Diakoniatyön johtokunta