Nuorisotyö

MITÄ, MISSÄ, MILLOIN, MIKSI?

Nuorisotyö on lasten ja nuorten rinnalla kulkemista heidän arjessaan. Nuorisotyössä tuodaan Kristuksen sanoma lähelle lapsia ja nuoria kunkin ikäkauden kehitystason mukaisella tavalla. Konkreettisesti tekemällä: leikkien, laulaen, piirtäen, maalaten, askarrellen sekä erilaisten hartauksien muodossa.

Nuorisotyö järjestää toimintaa lähinnä kouluikäisille lapsille ja nuorille. Toteutamme retkiä, kerhoja lapsille ja nuorteniltoja yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille sekä toimintaa lomien ajaksi.

Nuorisotoimisto on kirkkoherran virastolla, jonne toimitetaan verokortit esim.isosena toimimisen ja kerhokauden päätteeksi. Voit varata myös omaa aikaa juttelulle numerosta p.0408370317.

Auran seurakunnan nuoret  Facebookissa

Klikkaa itsesi mukaan tykkäämällä, niin saat tiedot tapahtumista ensimmäisten joukossa!

Löydät meidän myös instagramissa:

auransrk_nuoret

Käy katsomassa myös ripari.fi -sivustolta riparifiiliksiä ympäri Suomen!

Esiintyjinä mahtavia gospel-artisteja!
Kotimatkalla :)

Auran seurakunnan nuorisoporukka on vieraillut useana vuotena Maata Näkyvissä -festareilla Turussa.

Meininki on ollut hyvä ja syksyllä mennään taas!