Alakouluikäiset - Varhaisnuorisotyö

24.–29.7.2019 Partaharjulla

Huikean hieno leiri on tulossa jälleen! Pisara on järjestyksessään jo 18. suurleiri. Suurleirit ovat olleet tyttöjen ja poikien suurta juhlaa jo vuodesta 1951, mutta vuonna 2019 juhlitaan kaikenikäisten lasten, nuorten ja perheiden kanssa!

Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa.

Joka neljäs vuosi järjestettävä suurleiri on telttaleiri 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille ja nuoremmille vanhempiensa seurassa sekä
15–28-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille.

Aikuiset ovat tervetulleita myös koululaisten kanssa leirille.
Odotamme suurleirille noin 2000 osanottajaa.

Leirille lähdetään Pöytyän, Auran sekä Liedon
seurakuntien yhteisellä kyydillä.

Leirin hinta on Pöytyän ja Auran seurakuntien jäsenille 75e ja
se sisältää kuljetuksen, täysihoidon leirillä sekä lounaan paluumatkalla.

Pääjärjestäjänä on Nuori kirkko ry sekä seurakunnat eri puolilta Suomea.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu Mervin sähköpostiin: mervi.kuusisto@evl.fi. Ilmoittautuessa kerro leiriläisen nimi, puhelinnumero, mahdolliset erityishuomiot, erityisruokavalio/ruoka-aineallergiat, huoltajan nimi ja huoltajan puhelinnumero sekä - sähköposti

Ilmoittautuminen päättyy 20.4. tätä ennen ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta. 20.4. jälkeen peritään koko leirimaksun hinta, ellei peruutuksen syynä ole sairaus tai tapaturma, joka estää osallistumisen leirille.

Kaikille ilmoittautuneille järjestetään muutama tapaaminen ennen leiriä ja huolehditaan, että kaikilla on leirille tarvittavat varusteet kunnossa.

LISÄTIETOJA

Nuorisotyönohjaaja Mervi Kuusisto lähtee kanssasi leirille ja häneltä voi kysellä lisätietoja. Mervin saa parhaiten kiinni numerosta 040 837 0317 tai
sähköpostilla mervi.kuusisto@evl.fi.

Käy tsekkaamassa leirin omat sivut:

www.pisaraleiri.fi

#pisaraleiri