Alakouluikäiset - Varhaisnuorisotyö

1-2 luokkalaisille

Ippis –iltapäivätoiminnan tarkoitus on tarjota 1-2 -luokkalaisille turvallinen

ja mukava paikka viettää aikaa koulun jälkeen.

Toimintaa järjestetään seurakunnan nuorisotilassa maanantaisin ja tiistaisin

koulupäivän päätyttyä, kello 16.00 asti.

Ippiksessä on mahdollista pelailla, piirrellä, tehdä läksyjä ja

viettää aikaa muiden kanssa. Joka kerta vaihdetaan kuulumisia ja soitetaan päivän gospelbiisi. Toisinaan ulkoillaan lähipuistossa tai askarrellaan yhdessä. Seurakunta tarjoaa välipalan.

Kerhon osallistumismaksu 15€/syksy.

Ippiksen ohjaajana toimii seurakunnan nuorisotyönohjaaja.

Toiminta alkoi viikolla 34, mutta vielä on paikkoja!

PUUHAKERHO 2-5-luokkalaisille

Puuhakerho keskiviikkoisin klo 15.30-16.30 seurakuntatalon nuorten tilassa 4.9 alkaen,

6€/ syksy toimitetaan lapsen nimellä merkityssä kirjekuoressa ohjaajille Essi Mattila tai Kaisa Laiho.

ROVASTIKUNNALLINEN RETKI

10-14-vuotiaiden retki Maskun linnavuorelle  kiipeilemään, melomaan ja syömään hyvin yht.10€

Ilmoittautumiset 6.9 mennessä. Bussikuljetus Aurasta 9-17, maksu mukaan nimikoituun kirjekuoreen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot kaikkiin kerhoihin ja retkiin:

nuorisotyönohjaaja p. 0408370317 / maria.suuronen@evl.fi

Mikäli heräsi kysyttävää seurakunnan iltapäivätoimintaan liittyen, ottakaa rohkeasti yhteyttä nuorisotyönohjaajaan.