Avoin perhekerho

Ihana kerhoenkeli.

Mikä on avoin perhekerho?

Lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa. Tähän kerhoon voitte tulla ilman ennakkoilmoittautumista aina silloin, kun teille itsellenne parhaiten sopii.

Avoimen perhekerhon toiminta perustuu aikuisten ja lasten yhteiseen kokemiseen, elämiseen ja oppimiseen. Avoimessa perhekerhossa tarjotaan kahvi, tee tai mehu.

NÄIN SE TOIMII MEILLÄ

Kaikki toiminta tehdään yhdessä  lasten ja aikuisten kanssa. Lapsen oma aikuinen huolehtii hänestä. Myös askartelussa auttaa lapsen oma aikuinen.

Marke ja Eija  (seurakunnan lastenohjaajat) järjestävät yhteistä tekemistä ja ovat kaikkia varten.

MITÄ KERHOSSA TEHDÄÄN?

Aloitamme klo 9.30 kerhon yhteisellä  kahvi-, tee- tai mehuhetkellä, joka kestää klo 10.00 asti.  Kerho tarjoaa juomat muun syötävän aikuinen tuo mukanaan.

Klo 10.00 siirrymme seurakuntasaliin kynttilähetkeen.

Kynttilähetkessä opettelemme hiljentymistä, pysähtymistä alttarin ääressä.  Hetken sisältö on laulu, rukous, musiikki ja erilaiset kertomukset. Hiljentyminen on sekä lapsella että aikuisella eheyttävä ja miellyttävä kokemus.

Lapsi matkii mielellään aikuista.  Kynttilähetkessä meillä aikuisilla on mahdollisuus omalla esimerkillämme tarjota lapsellemme hiljentymisen mallin.

Hetken jälkeen on vaihtoehtoisesti laulua, yhteisleikkiä, loruttelua, askartelua, jne.

Vapaan leikin aikana lapset saavat itse kehitellä leikkinsä tarjolla olevien lelujen ja leikkikaverien kanssa – kuitenkin aikuisten turvallisen huolenpidon ilmapiirissä.

Lopuksi kokoonnumme loppupiiriin.  Loppulaulu ja rukous.

Kertokaa omia ideoitanne ja tehkää alotteita!

Tämä kerho on meidän kaikkien yhteinen.

KÄY TYKKÄÄMÄSSÄ INSTAGRAMISSA  #auransrkpaivakerho

AVOIMEN PERHEKERHON OHJELMAA  KEVÄT/2019

HUHTIKUU

PE 5.4.  LAULETAAN JA SOITETAAN.  ASKARTELU.

PE 12.4.  PÄÄSIÄISNÄYTELMÄ, JONKA ESITTÄVÄT NUORISOTYÖNOHJ. MERVI JA DIAKONISSA ANNELI.

PE 19.4.  EI KERHOA.  PITKÄPERJANTAI.

PE 26.4.  KEVÄÄN MERKIT.  ASKARTELU.

TOUKOKUU

PE 3.5.   HYVÄ PAIMEN.  LAULUT, LORUT...

PE 10.5.  ÄITIENPÄIVÄ.  ASKARTELU.

PE 17.5.  TOIVELAULUT.  VÄRITYSTEHTÄVÄ.

PE 24.5.  NOOAN ARKKI.  TARJOILUA.  KAUDEN PÄÄTÖS.

LA 25.5.  PERHE- JA PÄIVÄKERHOLAISTEN RETKI PORIIN KIRJURINLUOTOON.  LÄHTÖ SRK-TALON PIHALTA KLO 8.30 JA PALUU NOIN 15.30.