Työntekijät

Kirkkoherra Torsten Sandberg

Hoidan Auran seurakunnassa kirkkoherran virkaa kuin kirkkolaissa ja kirkkojärjestyksessä kirkkoherran tehtävistä säädetään. Minut tavoittaa parhaiten puhelimella.  Aina ei voi vastata heti puhelimeen; soitan kyllä aina soittojäljen mukaisesti heti kun mahdollista. Sähköpostia luen kiireisimpinäkin päivinä. Varsinaista virastopäivystysaikaa en pidä. Pääsääntöisesti olen virastolla keskiviikkoisin ja torstaisin. Mahdollisesta tapaamisajasta voi sopia puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

puh. 040 589 5682.

email: torsten.sandberg@evl.fi

Talouspäällikkö

Hoidan talouspäällikön tehtäviä kuten ne on määritelty Auran seurakunnan taloussäännösä, kirkkoneuvoston ohjesäännössä ja talouspäällikön viran johtosäännössä.

Vt. talouspäällikkö Susanna Nieminen

Vt. talouspäällikkö 09.08.2019 saakka

puh. 040 544 82 33

email:  susanna.nieminen@evl.fi

Toimistosihteeri kirkkoherranvirastossa ja taloushallinnossa

Heli Lehto-Marjasto

puh: 045 846 3725

email: heli.lehto-marjasto@evl.fi

Kanttori Juha-Pekka Kähkönen

Tärkein tehtäväni on jumalanpalvelusten musiikillisesta rikkaudesta huolehtiminen. Pidän huolta monipuolisesta virsimateriaalista, urku- ja laulumusiikin sekä kuorojen sisällyttämisestä jumalanpalveluksiin. Tavoitteenani on tukea hengellisen musiikin kasvua kaikenikäisten seurakuntalaisten parissa: muskarit 1-3 vuotiaille, Ilokuoro 4-8 vuotiaille, virsiopetusta ja kouluhartauksia 7-12 vuotiaille, gosbel-musiikin viljelemistä nuorten parissa, aikuisille virsi-iltoja, gosbel-kuoro ja mieskuoro. Ikäihmisten parissa tehtävään työhön kuuluvat vanhemman väen lauluryhmä, hartaudet ja laulutuokiot hoivaosastoilla sekä eri järjestöjen musiikkitilaisuudet.

puh. 040 821 1314

email: juha-pekka.kahkonen(at)evl.fi

Diakonissa Anneli Roozbehan

"Tehtävänäni on antaa keskusteluapua eri elämäntilanteissa, kotikäyntityö, vanhemman väen virkistystoiminta sekä retket ja leirit eri ryhmille. Tiedustele ja kysy eri toimintamuodoista."

email: anneli.roozbehan(at)evl.fi

puh. 040 821 1315

Nuorisotyönohjaaja Maria Suuronen

virkavapaalla 31.3.2016 alkaen,

Vs.nuorisotyönohjaaja Mervi Kuusisto

email: mervi.kuusisto(at)evl.fi

Toimin seurakunnan nuorisotyön ohjaajana ja työn kuvaani kuuluu kouluikäisten parissa toiminen. Ota rohkeasti yhteyttä minun mihin vain nuoriin liittyvässä asiassa: alakouluikäisten kerhot, nuorten illat, isoskoulutus ja niin edelleen...

Lähetyssihteeri

Lähetyssihteerin tehtävään kuuluu lähetystietouden välittäminen kaikenikäisille seurakuntalaisille ja yhteydenpito nimikkolähetteihin ja kohteisiin. Yhdessä lähetystyön johtokuntalaisten ja seurakunnan vapaaehtoisten kanssa järjestämme erillaisia tapahtumia ja tempauksia. Toiminnan kenttään kuuluu mm. lähetyspiiri, Toivoa naisille -piiri ja käsityöpiiri Punainen lanka.

Lähetyssihteeri Seija Pakarinen puh. 040 837 0353

Lastenohjaaja Eija Huhtala

puh. 040 544 8016

Työskentelen päivä-ja perhekerhoissa.  Minut tavoitat seurakuntatalolta kerhoaikoina.

Kerhoajat löydät Päivä-ja perhekerhon sivulta.

Vastaava lastenohjaaja Marke Vuohijoki

puh. 040 544 8046

email: marke.vuohijoki(at)evl.fi

Päivä- ja perhekerho asioissa voit ottaa yhteyttä minuun.

Päiväkerhotoimistossa olen tavattavissa torstaisin klo 8.00-15.00.

Muulloin tavoitat minut päivä- ja perhekerhoaikoina seurakuntatalolta.

Seurakuntamestari Ilpo Viitaharju

Tavoitat minut maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin. Työpaikkanani on Auran kirkko ympäristöineen ja hautausmaineen.

"Tehtävänäni on huolehtia kirkosta ja hautausmaasta."

puh. 040 821 1316

Seurakuntatalon vahtimestari Heli Häyrynen

Työskentelen vahtimestarina Auran seurakuntatalolla määräaikaisena 31.12.2019 saakka. Teen vahtimestarille kuuluvat työt kuten toimenkuvassa määritellään.

email. heli.hayrynen@evl.fi

Hautausmaan kausityöntekijä

Riitta Järvinen

Työskentelen Auran hautausmaalla kesäkaudella.

Tietosuojavastaavan yhteystiedot:

tietosuojavastaava.ahk@evl.fi